HOTEL SARA
STATIUNEA NEPTUN
TARIFE CAZARE
CARTEA OASPETILOR
EVENIMENTE
REZERVARE ONLINE
CONTACT
Distractia e buna! Daca nu te distrezi, inseamna ca ceva nu faci bine!

Neptun - Statiunea
Cadrul natural de care se bucura statiunea Neptun: Marea Neagra, plaja lata cu nisip fin, padurea Comorova cu vegetatie abundenta, Lacul Neptun, spatiile verzi generoase din jurul hotelurilor recomanda aceasta statiune pentru cei ce vor sa se bucure de natura.

Cel mai atractiv loc al statiunii Neptun il reprezinta Plaja La Steaguri care este una cele mai bine amenajate plaje de pe litoral concurand cu succes cu plajele din Statiunea Mamaia. Plaja din Neptun este continuata de cea din Jupiter in sud si cu cea din Olimp in Nord dar fara a comunica cu cea din Olimp de care este despartita de o zona care apartine Guvernului, in care se afla vilele care au apartinut protocolului de stat. Plaja La Steaguri a statiunii Neptun are o latime medie 30-100 m cu un nisip bun, apa curata si multe posibilitati de agrement si servicii diverse.

Statiuni invecinate
Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Olimp, Costinesti

Orase invecinate
Fata de Mangalia statiunea Neptun se afla la o distanta de 6 km, iar fata de Constanta la 38 km.

Turistii pot vizita si vestigiile celor trei colonii fondate de greci aici in secolele 7-6 inainte de Hristos: Histria in nord, Tomis in centru (in zilele noastre Constanta, care gazduieste un impozant muzeu arheologic) si Callatis (in prezent orasul Mangalia), cat si monumentul de la Adamclisi (aflat la circa 100 km vest de litoral).